NOIND ACADEMY

Om bij te dragen aan het kantelpunt waar de samenleving zich momenteel bevindt, is diepgaand onderzoek nodig naar sociaal-maatschappelijke vraagstukken die zich parallel afspelen met digitale transities. Er zijn heel wat kansen om duurzame businessmodellen te ontwikkelen, maar die digitale overgang van informatie en processen vereist ook een grondige aandacht voor intermenselijke processen binnen deze transitie naar dematerialisering.

NOIND brengt de legacy van 25 jaar ondernemen in digitale transformatie en dematerialisering samen op één technologisch platform. Binnen een interdisciplinair netwerk wordt kennis verworven met als doel het verder uitbouwen van ideologische en strategische frameworks om digitalisering van maakprocessen te verwezenlijken in micro-lab omgevingen.

De NOIND academy exploreert en exploiteert academisch inzicht binnen een interdisciplinair netwerk omtrent de intermenselijke processen die zich afspelen bij digitale transformaties. De Academy is een vrijplaats voor toekomstdenkers en experten in duurzame technologie ontwikkeling, business transities en maatschappelijke belangen. Het werven van kennis, sferen en indrukken in het hoofd van de mens geeft inzicht om intellectuele eigendom om te zetten naar technologische toepassingen. De Academy is een kennis laboratorium ter ondersteuning van fundamentele vernieuwing.

Het Academy netwerk is opgebouwd en wordt geleid door NOIND-founders Mario Fleurinck en Maud Mertens.

Ontmoet de founders

Het Academy netwerk zal opgebouwd en geleid worden door NOIND-founders Mario Fleurinck en Maud Mertens.

Maud Mertens

Maud Mertens

Maud Mertens is een master in Gender- en Diversiteitsstudies en ontwikkelt transformatieprocessen vanuit een practice-oriented onderzoeksstijl berustend op een filosofisch, antropologisch en ideologisch kader. Bruggen bouwen tussen sociale disciplines en digital manufacturing geeft inzicht in toekomstige implicaties van digitale transities op de globale bevolking. Businesstransities worden kritisch getoetst en gespiegeld aan academische kennis met betrekking tot mensprocessen. Deze kennis draagt rechtsreeks bij aan de beroepspraktijk op microniveau en business development over de sectoren heen.

Mario Fleurinck

Mario Fleurinck

Mario Fleurinck werkt sinds 1996 in de spits van fundamentele technologische en maatschappelijke vernieuwing, eerst in de ontwikkeling van asset leaseconcepten, dan als pionier in 3D metaal printen en de bouw van de eerste verticaal geïntegreerde digitale fabriek ter wereld, daarna de integratie van hyper computing en vandaag de ontwikkeling van holografische productie op basis van toegevoegde realiteit, de ultieme combinatie van gedecentraliseerd ontwerp en lokale digitale productie. Micro-ondernemen met hoge maatschappelijke impact, altijd onderbouwd met bovengemiddelde financiële rendementen, dat alles overspant een kwarteeuw van creatief ondernemerschap.

imageimageimage

Bezoek onze digitale toonzaal

Meer weten over NOIND? Breng een bezoek aan onze digitale toonzaal. Dit kan vanop eigen locatie, enige vereiste is dat u een VR-bril ter beschikking hebt.*

Na reservering van uw bezoek, krijgt u een bevestigingsmail met verdere instructies.

Wees welkom in het NOIND Universe!

*Hebt u geen VR-bril, maar wenst u toch contact? Stuur een mailtje naar info@noind.be.

demo

NOIND

Pr. Edward Poppestraat 24c
9220 Moerzeke

E-mail: info@noind.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

facebookinstagram linkedin
NOIND logo

Alle rechten voorbehouden - NOIND 2023

Privacy and cookie policy - Made by Pixell